|
اخرین اخبار -
اخبار ورزشی
|
|
نوشته شده توسط Reza
|
|
سه شنبه ، ۱۵ دی ۱۳۸۸ ، ۱۶:۱۸ |
|
ISN - مجتبى جبارى هافبك مصدوم استقلال كه دوران نقاهت را پشت سر مى گذارد جبارى بازيكن استقلال در مورد آخرين وضعيت مصدوميتش گفت: تعجب مى كنم از اين همه خبرى كه در روزنامه ها در مورد وضعيت مصدوميت من مطرح مى شود. يكى مى نويسد در فاز چندم درمانش است، يكى ديگر مى نويسد براى دربى آماده مى شود. اصلا از اين خبرها نيست، روز اول هم اعلام شد كه مصدوميت مجتبى جبارى ۶ ماه زمان لازم دارد تا بهبود بيابد كه فعلا ۴ ماه آن گذشته است، فكر هم نمى كنم كه محاسبه باقى مانده زمان آماده شدنم كار سختى باشد. تنها منبع رسمى براى اعلام وضعيت من هم دكتر نوروزى است نه كسانى كه هر روز مى نويسند و اصلا معلوم نيست كه اين اخبار را از كجا آورده اند.
وى ادامه مى دهد: فعلا در ماه چهارم پس از مصدوميتم هستم، فيزيوتراپى مى كنم تا عضلات قسمت آسيب ديده تقويت شود. با دوچرخه ثابت هم كار مى كنم به علاوه آب درمانى. در اين مرحله بيشتر كارهايم قدرتى هستند. حضور مجتبى جبارى مى توانست در اين فصل كمك بسيارى براى صمد مرفاوى باشد اما باز هم يك مصدوميت بدموقع او را از استقلال و صمد دور كرد. البته او خودش اعتقاد دارد كه غيبتش ضربه چندانى به استقلال نزده است وى گفت: استقلال از نظر من كه مشكلى ندارد. چه مجتبى جبارى باشد و چه نباشد كار خودش رامى كند و نتيجه اش را مى گيرد. اين هم كه مى گويند اگر مجتبى جبارى برسد فلان طور مى شود نظر لطفشان است اما من كه چيز غير عادى در جدول نمى بينم و در ثانى استقلال هم وضعيت بدى ندارد كه همه چيزش به بودن يا نبودن من بستگى داشته باشد.فوتبال برد و باخت دارد، جدول هم درباره استقلال از نظر من كه چيزغيرعادى نمى گويد. ما مى توانيم دوباره صدرنشين شويم، هيچ كار نشدنى هم نيست. هنوز هم به ليگ نهم اميدوار هستيم چرا كه ۱۴ هفته مانده و تكليف قهرمانى به اين زودى ها معلوم نمى شود و ما هم به اين زودى ها تسليم نمى شويم.
|